lördag 18 november 2017

Gustavsberg på hemmais

De gamla bollarna tjänstgör än på Berhn. ÅJ
   Efter förra helgens poängtapp mot Fläkten från Fagersta tog Gulsvart en gruvlig revansch på hemmais då Gustavsberg kom på besök. En annan som var på Behrn idag var speaker Borehed som återställde ordningen på speakerposten efter att anmält frånvaro senast.
   Porslinsgänget har haft problem med istider och istillgänglighet då aggregaten krånglat på deras hemmais och orken tröt efter knappa halvtimmen för att de sedan fick inrikta sig på att hålla nere siffrorna. Det lyckades väl sådär då matchen slutade 12-2 (5-1). Endast Pete Pättineimi som sista utpost i Gustavsberg var på spelhumör annars hade siffrorna blivit ännu större för Sport
Livsviktiga tillbehör på bandymatch! Foto.ÅJ
        Gustavsberg tog ledningen efter fem minuter på en kontring, men sen var det roliga slut. ÖSK spelade en fartfylld bandy med snygga släpp och överlämningar varierat med instick och snabba kombinationer. Gustavsberg orkade inte stå emot och fick en brandt uppförsbacke i andra halvlek då ÖSKs vänsterhalv Sebastian Brandt haft lekstuga med förre ÖSKaren Lasse Nykvist som helt övergiven av sina lagkamrater blev ett enkelt motstånd för en Brandt i storform.
En vanlig plats för tröttkörda Gustavsbergare. ÅJ

 Målen kom också till på ett varierat sätt kombinationer, närskott, långskott, hörnor och frislag där ibland gulsvarta högg på returer. Den enda gruset på isen var straffarna där ÖSK missade två grovt.
Samspelet ser ut att klaffa väldigt bra och spelet borde kunna locka ner fler åskådare då det bjuds på riktig bandypropaganda. Bloggen hoppas att spelet räcker till mot bättre motstånd och det borde det göra. Forza gulsvart.
 Sebastian Brandt, Tero Määttälä, Otso Tulomäki, Joonas Peuhkuri och liberon Thomas Hedlund utmärkte sig i ett bra hemmalag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar