måndag 1 oktober 2018

Three smile castle at Behrn

Snyggt klubbemblem
    Det var ikväll dags för ännu en av ÖSKs bottenkonkurrenter, Trelleborg att besöka Behrn. Skånelaget har en synnerligen prekär tabellsituation och är piskade att vinna för att överhuvudtaget ska få chansen till nytt allsvenskt kontrakt inför nästa säsong. Som det ser ut vid matchstart är Nordin med i laget och det är en glad nyhet. Rogic är avstängd och han saknas som den outslitliga tvåvägsspelare han är. Bloggen är enormt besviken på de prestationer som laget gjort på sistone och även om poängen rullat in har de inte samlats på någon större hög. Seger mot Giffarna och Östersund, oavgjort mot Sirius och förluster mot Elfsborg och BP har varit prestationer som lämnat mycket i övrigt att önska och poängtappen har gjort att svartvitt tappat kontakten med topplagen. Med Nordin i laget igen hoppas bloggen på en uppryckning och tre poäng.
Alla till vallen Foto: Bloggen
Nordins högra hamstring höll i 55 minuter och det räckte för att svartvitt skulle vinna med 4-0 mot ett Trelleborg som spelade superettamässigt, tamt och med elva gamnackar. Pode saknades i startuppställningen men hälsades med jubel av hemmapubliken när han kom in i 62:a minuten. Ett relativt osynligt inhopp må bloggen säga. Mårtensson startade målskyttet i 10:e minuten på en riktigt ruskig målvaktstavla och Kennedy utökade ledningen i 12:e minuten och matchen var avgjord då Trelleborg var alltför svaga denna höstkväll inför 3252 åskådare. Faktum var att det kändes som om det var fler funktionärer än åskådare den här disiga och regnvåta matchen.
Omoh var spelsugen och hade fått stallorder om att dribbla ikväll och låg bakom båda målen i första halvlek. Det var ett revanschsuget lag med en Nordin som styrde och ställde på planen och rollfördelning i laget var tydlig och Nordins närvaro fick flera spelare att växa. Passningsspelet, både det långa och korta, var perfekt och spelarna hade blåstället på även om motståndet var synnerligen blekt och gav inte ÖSK någon riktig värdemätare. Men en seger är alltid en seger och när sedan Besara satte två bollar i nät i andra halvlek hamnade också målskillnaden på plus.
   Bäst i ÖSK denna afton vara Omoh, Nordin och Besara med ett litet plus också för Björnquist
För övrigt anser bloggen att hela Behrn arena skall byggas in av läktare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar