lördag 18 februari 2017

ÖSK fick Facit på försäsongens förberedelser.

   Dax för tävlingspremiär i Svenska cupen för 2017 års upplaga av ÖSK. Svaret efter 90 minuter på om laget är fågel eller fisk blev, mellanmjölk. Tittade på matchen via en laggande streamingstjänst  som höll samma kvalité som spelet Sport presterade. Det laggade rejält och framåt var laget lika giftiga som en trött gammal kobra. Spelet gick i sidled och missförstånden mellan spelarena var flera och matchavgörande. Tänker närmast på Ayaz/Besaras överhoppning av bollen i första halvlek där matchens fetaste läge rann ut i sanden på det mest snöpliga sätt.
Framåt framstod Sport tandlösa och en förstärkning i anfallet är inte bara välkommen utan också nödvändig om dagens match gav en indikation på hur det kommer att se ut under säsongen.
   Brendan Hines-Ike är inte färdigskolad i den europeiska fotbollen än, men verkar ha utvecklats sedan förra året. Även i de bakre regionerna är en förstärkning välkommen.
Tråkigt nog gav mittfältet ett grått intryck. Den ende som försökte och ville samt även lyckades åstadkomma något var Ferhad Ayaz. Idag såg det ut som om han kan bli ett giftigt vapen i jakten på den allsvenska toppen. Saknaden efter bollvinnaren och karaktärsspelaren Åhman-Persson var stor idag i matchen mot östgötarna.
Skrivmaskin från Åtvidaberg.

   Åtvidaberg spelade tålmodigt och disciplinerat och skapade en hel del främst tack vare Emil Bellander som gav ÖSK försvaret en hel del huvudbry.
   De gamla typerna från skrivmaskinsstaden Åtvidaberg var inte lättlurade utan snodde istället med sig en poäng från Behrn arena med en kvittering i slutminuterna. Fortfarande har ÖSK allt i egna händer då laget möter BK Häcken hemma i sista gruppspelsmatchen, men först måste man vinna borta mot division två laget Norrtälje för att nå gruppfinal. En match mot ett Häcken med förre ÖSKaren Kamara i målform.
Det sista som överger ÖSK-supportern är hoppet.

#eyravallen #ösk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar