lördag 9 april 2016

Carpool karaoke

   Det här med att intervjua kändisar under en bilfärd är inget nytt. Jerry Seinfeld har hållit på länge och i samband med det visar han upp en vintagebil eftersom han själv är så intresserad av gamla bilar. Senast jag såg Comedians in cars getting coffee hade Seinfeld president Obama med sig i bilen. I sanning en skön och avslappnad intervju. En president som bjuder på sig själv speciellt som han  själv blir bjuden på en fika och en sväng med en gammal favoritkärra.
  James Corden å sin sida behöver komma till jobbet snabbt i Los Angeles biltäta trafiknät. Lättare och snabbare att komma fram om man är fler i bilen och kan åka i carpool lane vilket ju då en bra och miljövänlig lösning. Det är inte vilka som helst som får åka med i Cordens SUV på väg till CBS för inspelningen av James Cordens Late Late show. Stevie Wonder, SIA, Justin Bieber, Rod Stewart, Adele för att nämna några, åker med och får samtidigt sjunga karaoke tillsammans med Corden.
   Corden som sedan länge är skådespelare och sångare, då han har bland annat gjort Englands låt till fotbolls-VM 2010 tillsammans med Dizzie Rascal. Men sedan han tog över The Late late show har han hittat Carpool karaoke som sin nisch och ett inslag i showen. Ibland överglänser han till och med originalartisterna när de tillsammans sjunger karaoke till gästernas låtar i bilen.
Stevie Wonder och James Corden Foto: eonline.co

Gillar inslaget i showen med karaoke fantastiskt mycket. Kanske beror det på att hans val av artister är gamla idoler till mig och fantastiskt trevliga personer som verkligen bjuder på sig själva.  En del tittare tycker att Corden är för mycket, så klicka in på tuben och avgör själva.

Inslagen med Carpool Karaoke får 10 Markaskogar av tio möjliga


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar